Forum dla fanów K-POP'U (uczestników zlotu)
Tak więc ja zacznę.
Hyuminyeyo. Tak właściwie to Daga. ^^
Mam 16 lat i mieszkam w okolicach Rybnika woj.śląskie.
Very bardzo kocham Azję. Najbardziej: Japonię, Koreę Południową i Tajwan.
Moja miłość do samej Japonii trwa od 5 roku życia. Nawet może i wcześniej.(długa historia)
K-POP'u zaczęłam słuchać 2-3 lata temu ... a tak poważnie rok temu wtedy to naprawdę się zakochałam.
J-Rocka słucham od 10 roku życia czyli będzie już z 6 lat. Moim ulubionym zespołem jest An Cafe . ^^
Ale ostatnio też pokochałam Exist Trace.
Jeśli chodzi o K-POP to Super Junior <3 i Eunhyuk oppa który jest moim mężem. =3
Ponoć, niby jestem jedną z organizatorek tak więc witam się serdecznie ^_^ .
Mam nadzieję że zlot nam się uda i wszystko pójdzie po naszej myśli. C;
Miło będzie poznać grupkę ludzi z takim samym gustem co do muzyki.
Jakby ktoś chciał to podzielę się fbi pb:
http://www.facebook.com/Kiteshi
http://www.photoblog.pl/xiaoliu
Witajcie ja tez chyba powinnam się Wam przedstawić. Też jestem organizatorką i bardzo się cieszę że po kilku rozmowach i półsłówkach , w sumie zaczęło się to od jednej rozmowy z Reii udało nam się wpaść na pomysł zorganizowania takiego zlotu.Jestem założycielką strony "Jaram się Azjatami" która powstała dla mojej kochanej Yongmi i miała być takim prezentem. Miło będzie porozmawiać z innymi osobami podzielającymi naszą pasję. Mam już,noo ok stara dupa ze mnie, ale muszę się przyznać 19 lat,od października zaczynam studia w Krk mam nadzieję że mi się uda dostać na dziennikarstwo specjalistyczne lub na drugim miejscu filologię koreańską ale z tym mam mały problem, ponieważ musiałabym studiować we Wrocławiu więc problem z dojazdem, ale czego się nie robi aby spełnić marzenia. K-pop'u zaczęłam słuchać stosunkowo nie dawno i od razu się od niego uzależniłam.DO tego stopnia kocham Koreę że zaczęłam już zbierać pieniądze na bilet i za trzy lata planuje udać się w taką podróż. Zespoły:Big Bang,B1A4,2ne1,Teen Top,Shinee, i chyba wszystkie pozostałe. Biasi to oczywiście TOP,Baro,Sandeul,Minho i Onew _ Mam nadzieję że nasz zlot z czasem będzie zyskiwał coraz większy zasięg i z każdym rokiem będziemy w stanie organizować go w innym mieście. I bardzo dziękuje wszystkim którzy angażują się w jego organizację.
Cześć jestem Reii, prawdziwego imienia nie zdradzę, bo nienawidzę go.
Mam 16 lat, mieszkam na zadupiu zwanym Łabędy. Jest to dzielnica Gliwic, w której nie spotka się zbyt dużo fajnych osób.
Interesuję się Koreą płd i Japonią, lubię bardzo ich języki, chiński też lubię xD
Japonią interesuję się 5 lat, zaczęło się od filmu o pandach, który oglądałam z mamą w jakąś niedzielę jak miałam 11 lat xD
Ale ich muzyki słucham jakoś 2,5 roku. Koreą zaczęłam interesować się poprzez k-pop, który słucham rok z kawałkiem.
W sumie wstyd, że tak krótko. xd
Jestem adminką panpejdża "Korea, Japonia oraz Chiny, Azjatami jarają się polskie dziewczyny".
Nazwę stronki w sumie wymyśliłam w 30 sekund, bo lubię sobie pisać głupie, bezsensowne, rymujące się wiersze, więc już przywykłam do wymyślania rymujących się haseł xD
Nie chciałybyście widzieć np. mojego wiersza o Gackt'cie (nie wiem jak odmienić), którego nienawidzę xD W sensie nienawidzę Gackt'a,a nie mojego wiersza xD
Oprócz tego jestem "Niewyżytą i dziką adminką, która nawet nie ogarnia ile ma kochanków i mężów" - Hyumin.
Tak więc z tego można wywnioskować, że mam tak dużo biasów, że ich nawet nie ogarniam, pamiętam tylko moich trzech pierwszych:
1.Siwon
2.Donghae
3.Eunhyuk
XDDDDDDD
Co by tu jeszcze...
Cenię sobie ludzi z pasją i dobrym charakterem, którzy mają ambicje, aby osiągnąć coś w życiu.
A nie cenię takich, którzy nie wiedzą co to tolerancja i nie potrafią nic więcej prócz otwierania piwa i używania w większości zamiast zwykłych słów, wulgaryzmów.
To chyba tyle xD
Witam. Wszyscy na mnie mówią Beybuś albo HIT, oby dwa przyjmuję z pokorą, imienia też nie zdradzę bo też go ne cierpię. Tak jak nasza adminka mam 19 lat niestety ;( za bardzo mi się na świat śpieszyło. Uwielbiam Azję tak jak wiekszość z was. Kpop'em interesuje się już ho ho ho to już chyba z 4 albo 5 rok leci (kiedy to zleciało) Zaczeło się oczywiście od legendarnego już zespołu jakim jest Big Bang, przeszło przez SuJu, Shinee, MBLAQ, B1A4, Infinite, Dalmatian, ZE:A, U-kiss( i tam jeszcze pare) aż po dzis czyli BTOB, JJ Project, VIXX, B.A.P itd. Na co dzien rysuje, tancze i tak mozna dalej opowiadac. Moimi biasami sa przede wszystkim sami liderzy... Seungho, Sungkyu, Eukwange, Leeteuk, Onew itd. Rozgadałam się przepraszam... to chyba wszystko... Dziękuję za uwagę